+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl

Appointment setter

Jouw agenda gevuld met mooie afspraken! Ben jij op zoek naar een effectieve manier om jouw klantenbestand uit te breiden en zo jouw omzet te verhogen? Zoek niet verder, met mijn appointmentsettingdiensten kan ik jou hierbij goed helpen.

Wat is appointmentsetting?

Appointmentsetting is niet het simpel bellen van bestaande of potentiële klanten om afspraken in te plannen. Ik doe dit op geheel eigen wijze waarbij ik jouw klanten benader in de tone of voice die past bij jouw bedrijf, interesse op wek en uiteindelijk een afspraak inplan. Dit is een proces waarbij ik eerst vertrouwen creëer en luister naar wat de klant zoekt of wil. Het resultaat hiervan is dat deze contactmomenten kunnen leiden tot waardevolle en warme klantrelaties.

Voor wie?

Vooral voor kennisondernemers, in het lijstje hieronder zal ik e.e.a. toelichten:

  • B2B bedrijven: Sales is bij B2B van onschatbare waarde, de sales is vaak complex en lang. Mijn diensten kunnen jou helpen bij het plannen van afspraken die leiden tot waardevolle relaties en uiteindelijk groei en succes.
  • B2C: In deze groep kun je denken aan bedrijven die cursussen en trajecten aanbieden nav webinars, masterclasses, of klanten die al eens wat gekocht hebben bij jou als bedrijf. Deze mensen zijn al bekend met jou en kun je telefonisch opvolgen om bijvoorbeeld te vragen wat ze van jouw diensten vinden en of ze hier eens over in gesprek willen.
  • Consultants en dienstverleners: Professionals als consultants, adviseurs kunnen ook gebruik maken van mijn diensten. Ik breng jou in contact met (warme) klanten die als interesse hebben getoond in wat jij aanbiedt dmv masterclasses die ze hebben gevolgd of die info bij jou hebben opgevraagd.
  • Saas-bedrijven: Als SaaS-bedrijf bied jij complexe producten die veel uitleg en demonstraties vereisen. Ik kan hierbij gekwalificeerde afspraken voor productdemonstraties, masterclasses of webinars maken waardoor jij jouw klantenkring kan uitbreiden en je omzet kan verhogen.
  • Sales teams: Heb jij een sales afdeling dan kun je mij ook inhuren. Ik kan namelijk afspraken maken zodat jouw sales medewerkers zich kunnen richten op het sluiten van mooie deals.

Waarom kiezen voor mij?

Met mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn werk in loondienst bij verschillende werkgevers en in verschillende branches kan ik jouw bedrijf helpen groeien door jouw sales te verhogen zonder dat je een bak geld hoeft uit te geven aan dure advertenties. Ik ben niet alleen goed in het plannen van goed gekwalificeerde afspraken maar zorg er ook voor dat jij met deze afspraken een goed gesprek kunt gaan voeren met jouw (potentiële) klanten.

Dus:

N

Ben jij die ondernemer die zijn bedrijf wil laten groeien?

N

Heb jij een mooi klantenbestand opgebouwd?

N

Verstuur jij regelmatig mailings of nieuwsbrieven?

N

Geef jij webinars of masterclasses?

N

Heb jij belangrijke informatie voor jouw klanten die je wil delen?

Wil jij ontdekken wat appointmentsetting hierbij voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan.

Eenmalig gebruik maken van mijn diensten als appointmentsetter is ook mogelijk. Ik hanteerdan een uurpijst van € 52,50 per uur exclusief BTW. De opdracht bespreken we dan vooraf duidelijk, waarbij ik een redelijke inschatting maak van de uren die nodig zullen zijn om de opdracht uit te voeren. De wekelijkse update en de commissievergoeding voor elke afspraak die een deal wordt blijft van kracht.