+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl

Social media beheer & interactie met volgers

Van de visuals en interactie met jouw volgers tot het boeken van jouw afspraak!

Als jij een drukke ondernemer bent, die ook graag de juiste mensen aanspreekt op social media, heb je vast wel eens overwogen om je social media inclusief interactie met je volgers uit te besteden.

Waarom?

Simpelweg omdat het beheren van social media platforms zoals Instagram, LinkedIn en Pinterest een aanzienlijke hoeveelheid tijd en kennis vereist. Het kan zijn dat je als ondernemer al een overvolle agenda hebt met weinig tijd voor het dagelijks bijwerken van de je social media accounts. Misschien ontbreekt het je aan de benodigde kennis of heb je gewoon geen zin of motivatie om je te verdiepen in de wereld van hashtags, algoritmen en contentplanning. Daarnaast kunnen er ook andere zaken in je bedrijf zijn die meer aandacht vragen, zoals product- en of dienstontwikkeling, klantenservice of personeelsmanagement.

Kortom, het uitbesteden van je social media beheer is een slimme zet en hierbij kan ik jou helpen. Ik vergroot jouw online aanwezigheid, waardoor jouw klanten jou nog beter weten te vinden en hun interesse gewekt wordt. Hoe ik dat doe, lees je hieronder.

Jouw online aanwezigheid vergroten

Of het nu gaat om Instagram, LinkedIn of Pinterest, ik help je graag bij het beheren van je accounts. Samen bouwen we aan een regelmatige en boeiende aanwezigheid op deze platformen.

Mooie visuals zorgen voor aantrekkingskracht

Laat jouw merk stralen met mooie visuals die de aandacht trekken en jouw verhaal op een unieke manier vertellen. Of het nu gaat om mooi ontworpen afbeeldingen, boeiende video’s of pakkende infographics.

Boeiende en inspirerende content

Heb je zelf geen inspiratie voor je volgende post? Geen zorgen, hierbij kan ik ook helpen door het maken van boeiende content die jouw doelgroep aanspreekt en inspireert. Samen bedenken we de ideeën, ik schrijf de teksten en maak mooie, passende afbeeldingen.

Bouw een sterke, waardevolle community

Het is essentieel om betrokkenheid en interactie op te bouwen met jouw volgers. Ik kan het gesprek aangaan en actief reageren op opmerkingen en vragen zodat jouw volgers zich gehoord en gewaardeerd voelen. Door oprecht en consitent te communiceren kun je een sterke band opbouwen met jouw volgers wat leidt tot loyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame.

Appointment setting, we laten geen kansen onbenut

Het echte succes komt wanneer online interactie leidt tot concrete actie. Met mijn aanpak en ervaring met appointment setting zal ik geen kansen onbenut laten. Laat jouw bedrijf groeien door de online betrokkenheid van jouw volgers om te zetten naar persoonlijke ontmoetingen. Of het nu gaat om het plannen van online bijeenkomsten, webinars of face-to-face ontmoetingen, ik kan ervoor zorgen dat jouw agenda gevuld is met waardevolle afspraken.

Klaar om te groeien?

Neem vandaag nog contact met mij op. Ik ga jou helpen om online zichtbaar te zijn en om zo jouw bedrijf te laten groeien door jouw social media echt in te zetten om de juiste mensen bij jou aan je (digitale) tafel te krijgen. Door een op een oprechte manier in gesprek te gaan met de mensen die interesse in jouw aanbod of product tonen generen we samen ook meer verkeer naar jouw website en daardoor meer conversies.

Laten we een afspraak inplannen om jouw behoeften te bespreken en hoe ik jou kan helpen. Ik kijk ernaar uit om met jou aan de slag te gaan.

DE VOLGENDE MOOIE BEDRIJVEN EN ORGANISATIES GINGEN JE VOOR

Wil je eerst kijken of een samenwerking met mij wat voor jou is? Dan hanteer ik een uurpijs van € 52,50 per uur exclusief BTW. De opdracht bespreken we dan vooraf duidelijk, waarbij ik een redelijke inschatting maak van de uren die nodig zullen zijn om de opdracht uit te voeren.