+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
Selecteer een pagina

Welke taken blijven liggen binnen jouw bedrijf?

Eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal wel eens van die klusjes waar we geen zin in hebben. Je wilt gewoon lekker bezig zijn met je core-business en niet met allerlei andere randzaken en- of vervelende taken. Maar je weet ook, dat door dit uitstelgedrag de to-do list wel steeds langer wordt en dat je ook steeds minder happy wordt.

Dit hoeft niet, ik kan jou helpen door taken uit handen te nemen. Zo kan jij weer doen waar je blij van wordt, namelijk ondernemen en werken aan jouw bedrijf, en ik word ook heel blij omdat ik kan doen wat ik het leukste vindt.

Wat maakt mij blij? Nou, ik vind het volgende leuk:

  • Telefonische opvolging in de breedste zin van het woord, zoals webinars, masterclasses en het opvolgen van e-mails naar (potentiële) klanten.
  • Appointment setting, het inplannen van afspraken zodat jij je agenda niet zelf hoeft te vullen met waardevolle afspraken.
  • Warm klantcontact onderhouden via telefoon, chat of e-mail.
  • Beheren social media accounts, zoals instagram en pinterest.
  • Content schrijven voor jouw website, nieuwsbrief, social media.

Zoals je ziet kan ik veel en vind ik ook veel leuk. Staat hierboven niet precies wat je zoekt? Neem dan contact met mij op.

Mijn diensten samengevat in een visual. Social media beheer, klantcontact, warme sales. Ik word er blij van.

Wil jij graag gebruik maken van mijn diensten? Super leuk! Dan leg ik je graag uit hoe we te werk gaan.

We plannen eerst een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel fysiek (als je in de buurt woont) of online (dit heeft de voorkeur). We gaan dan bespreken hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Ik stel jouw vragen om een beeld te krijgen van waar jij behoefte aan hebt.

Op basis van dit gesprek stel ik een vrijblijvende offerte op. Deze stuur ik naar je toe en dan kun je er rustig over na denken en nog vragen stellen die je misschien nog krijgt tijdens het lezen van de offerte.

Bij een akkoord op de offerte gaan we duidelijke afspraken maken en kijken we wat we beiden nodig hebben om van de samenwerking een succes te maken. Dan weten we wat we aan elkaar hebben en wat we van elkaar kunnen verwachten. De gemaakte afspraken stuur ik naar jou toe en jij stuurt mij de benodigde inloggegevens zodat ik aan de slag kan voor jou. Tijdens de samenwerking zullen we regelmatig overleg met elkaar hebben en onze samenwerking evalueren.

Hoeveel kost het om mij in te zetten?

Het is mogelijk om een pakket af te nemen. Ik bied meerdere pakketten aan afhankelijk van welke diensten je van mij wil afnemen. De pakketten bestan uit een vast aantal uren en vaste prijs per week of per maand. De pakketten hebben een standaard looptijd van 3 maanden en worden maandelijks aan het eind van de maand gefactureerd. Een pakket heeft als voordeel dat jij weet wat de investering is die je doet en welk werk ik in die tijd voor jou doe. Ik hou namelijk van duidelijkheid!

Mijn uurtarief voor losse opdrachten is € 52,50 excl. BTW. Heb jij een losse opdracht of wil je kijken of het werken met mij iets voor jou is? Dan kan dit ook een goede oplossing zijn!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een losse opdracht door mij te laten doen? Stuur mij dan even een mail, dan komen we er vast samen uit.