+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl

Hoi,

Ik ben Tinie van 10voorSupport

Van jongs af aan ben ik al een doener, een enthousiaste lezer, een vlotte prater en creatief bezig.  Ik wilde altijd alles weten en als ik iets niet wist dan ik ging op zoek naar de antwoorden. Ik was meestal te vinden in de bibliotheek of op mijn kamer met mijn neus in de boeken.

Met mijn brede interesses en enthousiasme om te leren ben ik een echte multipotential.

Werken in loondienst heeft mij het volgende inzicht gegeven

Nadat ik mijn diploma, MEAO Commerciële Dienstverlening differentiatie Bedrijfscommunicatie en Public Relations, in 1997 met vlag en wimpel had gehaald ben ik begonnen met werken. Van een verzekeringsmaatschappij, een bank tot aan het werken in een winkel. Ik heb het allemaal met veel plezier gedaan en er ook veel van geleerd. Door deze diversiteit aan werkgevers en werkzaamheden ben ik er achter gekomen wat ik het leukst vind om te doen. Ik word oprecht blij van contact hebben met mensen en om ze te helpen bij dat waar ze tegenaan lopen.

Online Business Support is de juiste keuze voor mij!

Toch heeft het nog jaren geduurd voordat ik besloot om voor mijzelf te beginnen. Ooit jaren geleden zei een kennis tegen mij: “Hé Tinie, je zou voor jezelf moeten beginnen, want met jouw telefoonvaardigheden / skills vul je een gat in de markt”. Ik lachtte het indertijd weg maar toen brak corona uit en verloor ik ook mijn baan. Dit alles bij elkaar en de tijd die ik ineens had om na te denken over mijn toekomst heeft mij toch doen besluiten om de stap te wagen. Ik ga voor mezelf beginnen, want wie niet waagt, wie niet wint.

In het voorjaar van 2022 heb ik besloten om de opleiding tot Virtual Assistant te gaan volgen bij VA School en sinds maart 2023 is 10voorSupport een feit.

Ik doe nu wat ik leuk vind om te doen en waar ik veel plezier uithaal. Mijn kennis en kunde inzetten om ondernemers te ondersteunen bij taken waar ze niet aan toe komen of die ze niet leuk vinden om te doen. Ik word namelijk wel blij van klantcontact onderhouden, appointment setting, social media beheren, content maken of wat anders wat hier niet staat. Want zoals ik in mijn opening al schreef, ik vind heel veel leuk om te doen.

10voorSupport, de 10 van Tinie en een 10 voor de support die ik lever

Tinie is meer dan werken

Sinds 1998 ben ik gelukkig getrouwd met de liefste, samen hebben wij twee volwassen zonen. Geboren en getogen in Gelderland, kwam ik uiteindelijk in Flevoland terecht.

Ik hou van lezen, handwerken en heb mijn hart verpand aan de Alpen. Mijn grootste droom is ooit een B&B beginnen samen met mijn man, misschien wel in de Alpen. Daarnaast hou ik van wandelen en dat doe ik bijna elke dag. Lekker naar buiten en genieten van de natuur.

Mijn familie en vrienden zijn heel belangrijk voor mij. Gezellig afspreken, samen wat ondernemen, naar de film, winkelen of F1 kijken.

Ik ben enthousiast, leergierig en oprecht en wat ik echt vreselijk vind is liegen en bedriegen.