+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
waarom heb jij als ondernemer een va nodig? ik heb de oplossing

Ben jij een ondernemer die zijn tijd liever besteedt aan dat wat er werkelijk toe doet? Merk jij dat waardevolle uren elke dag verloren gaan aan taken die eigenlijk niet bovenaan je prioriteitenlijst staan? Heb jij het gevoel dat de dagen altijd te kort zijn en er niet genoeg uren in een dag zitten? Als je jezelf steeds vaker betrapt dat je in de waan van de dag werkt, dan is het misschien de hoogste tijd om te overwegen wat een zelfstandig virtual assistant, ook wel bekend als een ‘freelance’ virtual assistant, voor jou kan betekenen.

Maak kennis met mij, jouw Virtual Assistant

Ik ben Tinie, een enthousiaste en gedreven zelfstandig assistent op afstand, en ik sta klaar om jou te ondersteunen bij taken die niet bovenaan je to-do lijst staan. Met mij als jouw VA krijg jij kostbare tijd terug om te besteden aan wat echt belangrijk is in jouw onderneming. Of het nu gaat om quality time met dierbaren, het uitoefenen van je passies, regelmatig sporten of simpelweg niet tot ’s avonds laat aan je bedrijf te hoeven werken. Met een zelfstandig professional voor virtuele ondersteuning creëer je de ruimte om te focussen op wat er werkelijk toe doet.

Waarom kiezen voor een Virtual Assistant?

  1. Focus op je kernactiviteiten: Jouw tijd als ondernemer is kostbaar. Je hebt een visie en doelen voor je bedrijf die jouw volledige aandacht verdienen.  Echter, vaak word je afgeleid door administratieve rompslomp, eindeloze e-mails en andere tijdrovende taken die nodig zijn om je bedrijf draaiende te houden. Een VA kan deze taken overnemen, zodat jij je kunt richten op zakelijke efficiency.
  2. Efficiëntie en Productiviteit: Een VA is expert in het afhandelen van diverse taken. Of het nu gaat om agendabeheer, e-mailmanagement, data-invoer of zelfs tijdsbeheer. Een VA zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en je productiviteit toeneemt. Dit betekent minder stress en meer gedaan krijgen in minder tijd.
  3. Kostenbesparing: Het aannemen van een fulltime medewerker brengt niet alleen salariskosten met zich mee maar ook andere uitgaven zoals kantoorruimte, apparatuur en training. Als ondernemer kan het inhuren van een online assitent een kosteneffectievere oplossing zijn. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren, zonder extra overheadkosten.
  4. Flexibiliteit: Met een VA heb je de flexibiliteit om hun diensten te gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Of het nu gaat om een paar uur per week, per maand of voor projectmatige samenwerkingen, je kunt de VA inzetten wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Ontdek mijn specialiteiten

Wat zijn mijn specialiteiten? Nou, hier zijn een paar zaken waar ik in uitblink:

  1. Uitgebreide telefonische opvolging: Of het nu gaat over webinars, masterclasses, het doen van warme acquisitie of het opvolgen van e-mails naar (potentiële) klanten. Ik ben jouw ervaren partner voor vlotte en doelgerichte communicatie.
  2. Social Media beheer: Instagram en Pinterest zijn de platformen als het aankomt op het beheren van jouw social media kanalen. Ik geef jouw online aanwezigheid een opvallende uitstraling en zorg ervoor dat je de aandacht van jouw publiek trekt.
  3. Contentcreatie: Van het schrijven van boeiende websitecontent tot het samenstellen van social media posts, ik ben de persoon die voor jou relevante content kan maken.
  4. Klantrelatiebeheer: Warme klantrelaties zijn belangrijk voor het succes van jouw onderneming. Of het nu gaat om telefonische, chat of e-mailcommunicatie ik onderhoud de relaties zodat jouw klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen.
  5. Financiële administratieve ondersteuning: Het nabellen van debiteuren kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig kan ik deze taak van jou overnemen zodat je financiën soepel blijven verlopen.

Kortom mijn expertise ligt in het vereenvoudigen van jouw bedrijfsprocessen en bijdragen aan jouw groei.

Een Win-Win samenwerking

Het inzetten van een Virtual Assistant is een win-winsituatie. Jij krijgt meer tijd voor jezelf, je bedrijf groeit efficiënter en je kunt je concentreren op wat er echt toe doet. Ik, als jouw VA, krijg de kans om mijn vaardigheden en expertise in te zetten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waar wacht je nog op? Laten we samenwerken om jouw zakelijke efficiëncy te vereenvoudigen en succesvoller te maken. Neem nu contact op en ontdek hoe een Virtual Assistant jouw bedrijf kan laten groeien. Samen kunnen we jouw tijd optimaliseren en de taken oppakken waar jij liever niet mee bezig wilt zijn, zodat jij je kunt richten op wat er echt toe doet.

Klaar om jouw tijd beter te benutten?

Laat mij je ondersteunen! Neem nu contact op en ontdek hoe ik jou kan helpen.