+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
pinterest

Pinterest, je hebt er vast weleens over gehoord. Het stond vooral bekend als een platform waar mensen hun DIY-projecten laten zien en waar recepten worden gedeeld. Niets is echter minder waar! Pinterest is uitermate geschikt voor ondernemers om je bedrijf op te laten vallen. Hoe? Lees dan verder.

🔵 Pinterest is zoiets als Google, maar dan met afbeeldingen. Het staat vol met foto’s en ideeën over bijna alles. Kleding, meubels, kunst of wat dan ook. Je kunt hier rondkijken voor visuele inspiratie.
🔵 Er zijn meer dan 400 miljoen mensen wereldwijd die Pinterest gebruiken. Zo kun je dus je bereik enorm vergroten. Pinterest is niet alleen om plaatjes te kijken. Je kunt ook links naar je website plaatsen, wat betekent dat mensen met 1 klik op jouw pin op jouw website belanden. Zo krijg je meer verkeer naar jouw website.
🔵 Door regelmatig interessante content te delen, kun je een community van trouwe volgers opbouwen en we weten allemaal dat loyale klanten goud waard zijn.
🔵 Het gebruik van specifieke zoekwoorden stelt je in staat om snel de juiste doelgroep te vinden.
🔵 Pinterest is gewoon heel leuk. Je kunt creatief zijn met afbeeldingen, video’s en meer. het visuele aspect maakt het perfect voor het laten zien van jouw merk.

Kortom, Pinterest is een handige tool voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe kansen zonder al te veel gedoe. Het is een plek vol ideeën en mogelijkheden en zeker het proberen waard!