+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
hoe ik aan mijn klanten kom

Sinds ik ben gestart als ondernemer, heb ik de meest toffe opdrachtgevers aangetrokken. En hoe ik aan deze opdrachtgevers gekomen ben? Door goed werk af te leveren! Ik ondersteun ondernemers achter de schermen, zodat zij voor de schermen hun werk kunnen doen.
 
Dat ze tevreden zijn over mijn diensten maakt niet alleen mij heel erg blij, maar ze delen dit ook met hun eigen netwerk. Op deze manier heb ik al meerdere opdrachten gekregen, via mond-tot-mondreclame dus.
 
Wat ik doe voor mijn opdrachtgevers is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Met passie en volle overtuiging voer ik mijn werk uit, omdat ik echt van mijn vak hou. Door deze passie groeien ondernemers met hun bedrijf. Hier had ik zelf nooit bij stilgestaan, maar doordat ondernemers dit in mij zien, krijg ik de mooiste reclame die ik me kan wensen.
 
Misschien ben ik niet altijd de meest zichtbare persoon op social media, maar mijn kracht ligt in het ‘in the picture’ zetten van de ondernemer zelf. Dit inzicht kreeg ik onlangs tijdens een gesprek met businesscoach Carolien Vennema – Pouwels🔸.

Ik vond het fijn om hierbij stil te staan en te mooi om niet te delen.