+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
Over groot dromen als ondernemer

Eergisteren was ik bij het online CZN (Café Zonder Naam) van Roos. Samen met andere ondernemende vrouwen heb ik gezellig gekletst en gelachen. Het thema was: DROMEN en welke doelen je kunt stellen om je dromen uit te laten komen.

Ik draai er dan ook niet omheen, mijn GROOTSTE DROOM is samen met mijn man wonen in de Alpen. Een heerlijke droom waar ik mijzelf helemaal in kan verliezen.

Vroeger droomde ik over een baan als straaljagerpilote, kraamverzorgster en weer later als maatschappelijk werkster. Dit is het duidelijk allemaal niet geworden. Want ik hou niet van hoogtes, kan niet tegen bloed en mijn inloting voor de opleiding tot maatschappelijk werkster heb ik vergooid door wat anders te gaan doen.

Dat ik zelfstandig onderneemster zou worden heb ik NOOIT GEDROOMD. Maar terwijl ik dit schrijf ben ik bijna 1 jaar zelfstandige. Mijn droom is nu een stabiel inkomen. Waarom?
Zodat ik hopelijk op een dag mijn GROOTSTE DROOM kan laten uitkomen, een huis in de Alpen.

Dream Big

Heb jij als ondernemer ook dromen die je uit wilt laten komen? Maar loop jij bijvoorbeeld vast bij je social media of klantcontact? Neem dan gerust eens contact met mij op want wellicht kan ik jou hierbij ondersteunen en kun jij straks ook jouw big dream uit laten komen.