+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
Werkdruk! Heb jij daar ook last van als ondernemer? Denk dan eens aan het inzetten van een VA.

Veel bedrijven nog steeds niet in staat om hoge werkdruk aan te pakken

Dit was van de week 1 van de headlines op het nieuws. Het ziekteverzuim is nog nooit zo hoog geweest, maar hoe komt dat? Grote boosdoener volgens het artikel is de werkdruk, deze neemt alleen maar toe. Werknemers komen niet meer toe aan hun dagelijkse taken omdat ze steeds meer andere taken toegeschoven krijgen. Taken die niet tot het takenpakket behoren maar die wel gedaan moetn worden. Uiteindelijk vallen deze werknemers uit door een burn-out of ze nemen zelfs ontslag omdat ze geen plezier meer hebben op het werk. Dit wil je als werkgever voorkomen wat het welzijn van jouw werknemers is super belangrijk.

De oplossing kan zijn…

Het inzetten van een VA. Een VA kan die taken uitvoeren die je zelf niet wil doen en waar je ook je personeel, die al druk zijn, niet mee lastig wil vallen. Vanaf een uurtje tot een paar uurtjes per week kan een VA bijvoorbeeld:

  • Jouw social media beheren
  • Content creeren voor jouw social media kanalen
  • Contact onderhouden met jouw klanten
  • Acquisitie uitvoeren

Groot voordeel

Zomaar wat taken die jij kunt uitbesteden en waardoor er binnen jouw bedrijf weer rust en ruimte ontstaat voor jou en jouw werknemers. En nog een groot voordeel, je hoeft de VA niet in dienst te nemen waardoor je kosten bespaard.

Meer weten over wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op.