+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
Moet je als ondernemer een webinar of masterclass opvolgen of niet? Met telefonische opvolging maak je van koude klanten uiteindelijk warme klanten.

Jij geeft als ondernemer weleens een masterclass of webinar. Veel mensen schrijven zich vol enthousiasme in omdat ze wat willen leren van jou. Dit is heel fijn, maar nadien hoor je niets meer van deze voor jou waardevolle leads. Zij hebben kennis opgedaan bij jou, maar jij hebt er weinig tot niets aan verdiend. Dit kan niet de bedoeling zijn en daarom sta ik als VA voor jou klaar om deze leads met telefonische opvolging te benaderen.

Telefonische opvolging ☎

Met mijn kennis van telefonische opvolging, opgedaan tijdens mijn werk in loondienst bij verschillende werkgevers, geef ik een persoonlijke en waardevolle touch aan jouw masterclass of webinar. Ik zorg met mijn enthousiasme voor een fijne sfeer tijdens telefoongesprekken. Door de vragen die ik stel en door goed te luisteren probeer ik de behoefte van jouw leads boven de tafel te krijgen.

Jouw doel 🎯

Jij wilt een persoonlijk gesprek met jouw lead waarbij je meer info kunt delen toegespitst op de lead en misschien wel een mooie deal sluiten.

Begrijp mij niet verkeerd, niet iedere lead zal gelijk een klant worden. maar omdat je oprechte interesse toont bouw je een warme klantrelatie op!

Een ander groot voordeel van telefonische opvolging 💡

Uit de telefoongesprekken die ik voer komt ook veel waardevolle feedback. Deze feedback zorgt ervoor dat jij weet wat er goed ging tijdens de masterclass of het webinar of wat er beter kan. Deze informatie is voor jou als ondernemer heel belangrijk want zo kun jij nog doelgerichter en specifieker jouw informatie delen.

Twijfel je nog? 🤔

Laat mij je helpen om jouw masterclass of webinar  te laten groeien met mijn telefonische opvolgingsdienst als VA.