+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
De angst om te bellen naar klanten en potientiele klanten is ongegrond. Als VA kan ik daar goed bij ondersteunen, want ik ben niet bang voor de telefoon.

Ben jij bang voor de telefoon besteed jouw klantcommunicatie dan uit aan een Virtual Assistant (VA)!

Het belang van communicatie

Communicatie is essentieel voor ondernemers, maar sommigen ervaren angst of weerstand bij het oppakken van de telefoon. Gelukkig is er een oplossing: een Virtual Assistant (VA), die hierbij kan helpen.
Met een VA hoef je je geen zorgen te maken over professionele vertegenwoordiging. Ze kunnen namens jouw bedrijf klantvragen beantwoorden, informatie verstrekken en zelfs de verkoop (sales) voor de rekening nemen!
Een VA helpt je om afwijzing om te zetten in groeikansen. Ze kunnen omgaan met negatieve reacties, waardevolle feedback verzamelen en zo jouw producten of diensten verbeteren.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Door telefonische klantcommunicatie over te laten aan een VA, krijg jij meer tijd en focus voor andere belangrijke taken in jouw bedrijf. Laat de VA de gesprekken afhandelen, terwijl jij je richt op strategische planning en bedrijfsontwikkeling.

En raad eens? Ik ben hier om jou te helpen! Ik bel met liefde jouw contacten want ik heb totaal GEEN ANGST voor de telefoon.