+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl

Zelfstandig ondernemer worden doe je omdat je een missie hebt, een droom. Ik ben een opleiding gaan volgen, ben netwerkbijeenkomsten gaan bezoeken, heb nieuwe contacten opgedaan, maar het belangrijkste voor mij is mijn familie. Door het volgen van de opleiding tot virtual assistant heb ik mijzelf nog beter leren kennen. Ik heb naast het volgen van de opleidingsmodules mijzelf ook verder ontwikkeld. Ik ben boeken gaan lezen over zelfontwikkeling, heb webinars gevolgd en zelfs een zoom meeting gehad over hoe je in je kracht kunt staan door kleuren.

Wat heb ik geleerd?

Heel veel dus…. Wie ik ben, wat ik wil en wat ik nodig heb om mij zelf verder te ontwikkelen. Want ja, je moet jezelf blijven ontwikkelen om verder te komen en in volle potentie te leven zowel privé als zakelijk. Uiteraard heb ik weleens twijfels maar die horen er ook bij. De stap om zelf ondernemer te worden is gewoon heel spannend. Het is dus niet alleen maar leuk, soms zijn er zaken die niet leuk zijn maar wel op je pad komen en daar heb je ook mee te dealen.

De kop in het zand steken

Hier heeft iedereen wel ervaring mee, zowel privé als ook in je werk. Een taak waar je geen zin in hebt maar waarvan wel wordt verwacht dat jij de klus klaart. Toen ik nog in loondienst werkte gebeurde het ook weleens dat ik iets moest doen waar ik echt geen zin in had. Ja, je doet het wel maar eigenlijk stond het niet in je taakomschrijving. Een taak die je er maar even bij moet doen omdat jij er toch bent en niemand anders het wil doen. Zo komen er steeds meer taken bij en is de taakomschrijving ineens anders dan toen je werd aangenomen. Dit was voor mij ook een reden om te kiezen voor een baan als virtual assistant. Ik wil doen wat ik leuk vind en waar ik voldoening uithaal.

Doen wat je leuk vindt als ondernemer

Ik doe inmiddels wat ik leuk vind namelijk klantcontacten (acquisitie, opvolging etc.) onderhouden, social media content maken, plannen en opvolgen en ik blijf mezelf verder ontwikkelen. Dit vind ik leuk en daarmee wil ik jou ondersteunen, door deze taken voor jou uit te voeren want dan kun jij ook doen waar jij gelukkig van wordt.

En doen wat je leuk vindt, zorgt voor meer levensgeluk en dat is toch waar het omdraait in het leven.

Wil je meer weten of eens met mij in gesprek? Neem dan contact met mij op via onderstaande button.