+31 (0)6 27390566 tinie@10voorsupport.nl
10voorSupport 1 jaar, op 1 maart 2024 vierde ik deze mijlpaal

Vandaag (01 maart 2024) bestaat 10voorSupport een jaar en dat is reden voor een feestje 💃 .

Vorig jaar, op deze dag, stond ik met knikkende knieën bij de KvK en gierden de zenuwen door mijn lijf. Ik ging 10voorSupport officieel inschrijven en wat voor een ongelooflijke reis heb ik sindsdien gemaakt!

Hoogtepunten en mijlpalen

Het afgelopen jaar zat vol hoogtepunten, teveel om op te noemen, maar er zijn er een paar die eruit springen. Het hoogtepunt was natuurlijk dat ik op 01 maart 2023 bij de KvK stond om mijn bedrijf officieel te registreren. Die dag zal ik nooit vergeten!

Een ander hoogtepunt was dat ik op dezelfde dag een opdracht kreeg van mijn voormalige trainingsmaatje. Hij adviseerde mij jaren geleden al om iets met mijn kennis te doen als zelfstandig ondernemer. Via hem kreeg ik mijn eerste opdracht, hij werd mijn eerste klant en ik verstuurde mijn eerste factuur aan hem.

Ik heb het afgelopen jaar veel fantastische mensen ontmoet, opdrachtgevers geholpen met geweldige projecten en ontzettend veel geleerd. Ik ben iedereen dankbaar die op mijn pad is gekomen.

Uitdagingen

Natuurlijk waren er ook uitdagingen. Ik moest afscheid nemen van opdrachtgevers, mijn eigen onzekerheden overwinnen en leren hoe ik mijn administratie moet doen (noodzakelijk, maar niet mijn favoriete bezigheid 😉). Dit zijn echter allemaal dingen die ik mee zal nemen in mijn tweede jaar als ondernemer.

Persoonlijke groei

Ook heb ik veel geleerd over persoonlijke groei en balans. Hoewel ik niet vies ben van hard werken heb ik ook geleerd om niet voorbij te gaan aan mijn eigen grenzen. Deze ervaring heeft me sterker gemaakt en geleerd dat er altijd een nieuwe dag komt. Elke dag groei ik als ondernemer, als vrouw en als moeder, en elke dag leer ik nieuwe dingen die me verder helpen in mijn bedrijf en mijn persoonlijke leven.

Ik ben klaar voor mijn tweede jaar als ondernemer!